

Producent Marcin Doroś Dorosiowe ranty
Poleca Marlena Doroś Bajkowe Torty w Elblągu
Dziś zamawiasz - dziś wysyłka
Zapraszamy na nasze szkolenia
Rant do pieczenia nie ma dna i nie ogranicza nas do jednego rozmiaru – można go dostosować do własnych potrzeb zacieśniając obwód rantu i spinając specjalnymi spinkami, które występują w komplecie z rantem. Dodatkowe spinki do rantu też można zamówić u nas w sklepie.
Brak dna ułatwia wyjmowanie ciasta. Ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem – po upieczeniu wystarczy rozpiąć spinki, przeciągnąć nożem wzdłuż ścianek i po prostu zdjąć rant. Prawda, że to proste? Jeżeli jednak przed zakupem chcesz dobrze zrozumieć na czym polega pieczenie w rancie obejrzyj nasz filmik
Opis
Przydatne do pracy z tortami, dodaj do koszyka